Η κατασκευή και η εύρυθμη λειτουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί στις μέρες μας βασική προϋπόθεση για την εξωστρεφή προβολή μιας εταιρείας στο πελατολόγιό της. Η χρήση νέων τεχνολογιών και  η δυνατότητα εξεύρεσης πληροφοριών για κάθε προϊόν, υπηρεσία ή εταιρία μέσα από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης, καθιστούν την ηλεκτρονική παρουσία μιας εταιρείας ή ελεύθερου επαγγελματία πιο αναγκαία από ποτέ.

Οι πελάτες σας αναζητούν και αυτοί μέσω διαδικτύου -είτε είναι στο σπίτι τους είτε βρίσκονται στο δρόμο- τη καλύτερη δυνατή υπηρεσία, την οικονομικότερη, αλλά ίσως και την πιο κοντινή σε αυτούς απόσταση. Αν όμως η εταιρία σας δεν έχει ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, απλά δεν δύναται να προσεγγίσει αυτό το ολοένα αυξανόμενο και “εξυπνότερο” πλήθος των πελατών σας.

 

3d web design

 Ακολουθούμε μια απλή αλλά αποτελεσματική μεθοδολογία Ανάπτυξης 3D:

Design: Αναλύουμε και σχεδιάζουμε με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας για προβολή στο διαδίκτυο

Develop: Αναπτύσσουμε πρωτότυπες ιδέες και μέσα για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προβολής

Deploy: Παραδίδουμε και υποστηρίζουμε το έργο στα πρότυπα χρόνου, ποιότητας και λειτουργικότητας

Το κόστος, πλέον, κατασκευής και λειτουργίας μιας ιστοσελίδας ειναι ιδιαίτερα προσιτό, ειδικότερα αν το συγκρίνουμε με τα ποσά που δαπανώνται σε άλλες μορφές διαφήμισης όπως π.χ. φυλλάδια, κουπόνια κτλ. Αυτό όμως που αποτελεί την ειδοποιό διαφορά των υπηρεσιών της  time4web  είναι η ποιότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα στην προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας μέσα από την ιστοσελίδα σας, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στους πελάτες σας αλλά και σας διαφοροποιεί σαφώς από τον έντονο online ανταγωνισμό.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία μας θα μελετήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών σας και των αναγκών προβολής της εταιρικής σας ταυτότητας και θα σας αποστείλει σχετική προσφορά χωρίς καμμία απολύτως δέσμευση εκ μέρους σας.

web development