Η  time4web  αναλαμβάνει την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (δυναμική ιστοσελίδα και e-shop) διασφαλίζοντας:

√ την ταχύτατη  κατασκευή και λειτουργία του e-shop, προκειμένου οι πελάτες σας να είναι δυνατόν να σας βρουν στο διαδίκτυο και να αρχίσουν τις online συναλλαγές μαζί σας.

την παραμετροποίηση του e-shop με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας με σκοπό την βέλτιστη και λειτουργική παρουσία των προϊόντων και υπηρεσιών σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, αλλά και την σωστή υποστήριξη και σχεδιασμό των μέσων και της πλατφόρμας πληρωμής από τους πελάτες σας,

την επιλογή τεχνικής υποστήριξης μετά την παράδοση του έργου από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών (after sales support),

την δυνατότητα απευθείας καταχώρησης προϊόντων και υπηρεσιών στο ηλεκρονικό σας κατάστημά από την εταιρεία μας,

την εκπαίδευση των χρηστών / συντηρητών του καταστήματός σας.

 

 

Η υπηρεσία καταχώρησης προϊόντων και υπηρεσιών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, παρέχεται και ξεχωριστά από την εταιρεία μας σε e-shop που έχετε ήδη σε λειτουργία.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνήστε μας για να σας προτείνουμε τις κατάλληλες επιλογές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία μας θα μελετήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και των προϊόντων και υπηρεσιών που θα διατίθενται online και θα σας αποστείλει σχετική προσφορά χωρίς καμμία απολύτως δέσμευση εκ μέρους σας.